de Kinkhoorn

Residentie

Ligging

residentieAfb

De residentie is gelegen in een zeer rustige omgeving, zonder al te veel horeca in de buurt. Desondanks is het centrum maar een goede 700 meter verder en zijn de campussen zeer goed bereikbaar. Overigens is de botanische plantentuin vlak bij!

Algemeen

residentieAfb

De residentie is in 2009 grondig onder handen genomen, waarbij de koten heel wat vernieuwd zijn. Zo staat er nu overal dubbele beglazing en is er zeer hoge brandveiligheid voorzien (rookalarmen, alarmsysteem, brandwerend tapijt). De residentie is bovendien ook zeer net en er wordt minimaal tweewekelijks gekuist in de gangen. Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich een afgesloten, overdekte fietsenstalling. Voor wie met de auto komt, zijn er ook 2 garages beschikbaar. In de buurt vant het gebouw zijn ook veel parkeergelegenheden.

Sfeer

residentieAfb

In de residentie hangt een heel studentikoze sfeer en beperkt de doelgroep zich vooral tot studenten of net afgestudeerden. Iedereen wordt met respect behandelt en de kotbaas regelt alles rechtstreeks met de ouders/studenten! Voor direct contact tussen de kotbaas en studenten is er bovendien ook een facebook groep aangemaakt geweest.